Navigation Menu+

Koop bij Koolmees

De meestgestelde vraag wellicht, waar kunnen we jullie producten kopen?

Ben je een horecazaak? Met ons samenwerken, is een top-idee! Lees hier meer.

Voor iedere liefhebber van verse groenten, fruit of zuivel? Onze boerderijwinkel is te vinden in Ichtegem via zijstraatje “lage weg” (ons adres is torhoutbaan 125).

  • vrijdag (winteruur 15u-18u, zomeruur: 16u-19u)
  • zaterdag (10u-12u)

Wekelijke markt – zondag – Brugge Sint-Michiels (veemarkt-site)
7u30 – 12u30 (beige parasols)


Dagvers aanbod groenten en fruit, 100% biologisch
Eigen kweek aangevuld met lokale teelt, en aanbod van Europese land bouwcoöperaties zoals Valdibella (Sicilië), Cooperativa Guadalhorce Ecológico (Spanje), Vall de la Casella (Spanje) en andere Europese toeleveranciers. Fair en topkwaliteit is ons handelsmerk.

Op de markt kan je enkel groenten en fruit vinden. In onze winkel diverse biokazen, droogwaren, dranken, zuivel.. naast uiteraard groenten en fruit, waarvan een assortiment van eigen teelt.

Ben je vanuit de buurt van Brugge? We hebben al meer dan 5 jaar een fijne winkel in Brugge, Boer Bas genaamd. Een bezoek meer dan waard met zeer veel lokale producten, groenten, fruit en ambachtelijke droogwaren en zuivel, en zelfs leuke non-food producten zoals wol, speelgoed, zepen, zaaizaad, potgrond.. Hier vind je alle info.

En er zijn ook nog vele horecazaken, en andere biowinkels die onze producten aanbieden (vooral zuivel), in Gent, Leuven, Brussel, Kortrijk, Oostende, Knokke… Wil je als winkel hier een vermelding, laat ons iets weten!