Navigation Menu+

Geen boerderijwinkel

Ooit komt hij er, de langverwacht boerderijwinkel

Tot nu toe is het nog niet mogelijk om onze producten aan te kopen op de boerderij. Enkele renovaties aan de schuur, en noodzakelijke opfrissingswerken aan het erf zullen dit hopelijk mogelijk maken binnen afzienbare termijn. De ervaring van jaren onze producten in Brugge te verkopen nemen we dan mee huiswaarts, op de boerderij. Reeds 4 jaar hebben we intensief contacten gelegd met andere lokale boeren, ambachtelijke verwerkers en boeren in Italiƫ en Spanje. Zo zijn we tevreden met een ruim assortiment aan unieke kwaliteitsproducten, die focussen op echte smaken van weleer.

Ondertussen kan je wel alles bestellen en afhalen op de boerderij, of op de markt. Dit doe je hier! In onze Brugse winkel Boer Bas kan je ons aanbod wel al leren kennen.

We zullen er onder meer een zeer groot assortiment biologische groenten, fruit, vlees en zuivel verkopen, Volledig rechtstreeks van de boeren waarmee we al jaren samenwerken. Uiteraard ook een groot deel van onze eigen boerderij. Dit vullen we aan met een rijk assortiment producten, ook steeds afkomstig van kleine ambachtelijke producenten of boeren. Confituren, sappen, wijn, koffie, thee, pasta, zaden, noten, pitten, bier…
We werken niet samen met groothandels, maar kiezen voor onze bevriende collega’s uit binnen – en buitenland om een basisassortiment aan te bieden. Voedingssupplementen, dieetwaren en 100’den kant- en klare producten zit niet in ons assortiment, daarvoor verwijzen we u door naar gespecialiseerde kruideniers. Maar voor pure eerlijke ambachtelijke producten, bent u bij ons wel aan het juiste adres.