Navigation Menu+

Boerderijwinkel

Opening: half mei 2019

Momenteel is het nog niet mogelijk om onze producten aan te kopen op de boerderij. Enkele kleine renovaties aan de schuur zullen dit mogelijk maken vanaf mei 2019 (exacte datum nog niet gekend).

We zullen er onder meer een zeer groot assortiment biologische groenten, fruit, vlees en zuivel verkopen, Volledig rechtstreeks van de boeren waarmee we al jaren samenwerken. Uiteraard ook een groot deel van onze eigen boerderij. Dit vullen we aan met een rijk assortiment producten, ook steeds afkomstig van kleine ambachtelijke producenten of boeren. Confituren, sappen, wijn, koffie, thee, pasta, zaden, noten, pitten, bier…
We werken beslist niet samen met groothandels, maar kiezen voor onze bevriende collega’s uit binnen – en buitenland om een basisassortiment aan te bieden. Voedingssupplementen, dieetwaren en 100’den kant- en klare producten zit niet in ons assortiment, daarvoor verwijzen we u door naar gespecialiseerde kruideniers. Maar voor pure eerlijke ambachtelijke producten, bent u bij ons wel aan het juiste adres.

Torhoutbaan 125, 8480 ICHTEGEM
Vanaf half mei 2019, open op woensdagnamiddag en zaterdag.