Navigation Menu+

Duurzame horeca

De focus van onze boerderij ligt op fijne keuken. Heel wat Vlaamse horecazaken werken met onze producten, of met de producten van onze collega-bioboeren. Wij zijn graag ieders partner voor een duurzame toekomst. Dit doen we met een persoonlijke aanpak, en weinig kopzorgen voor u: maak je keuze uit ons rijke oogstklare aanbod, en dit staat overmorgen in uw keuken. Levering 2 keer per week.

“In de herfst verkopen we bijvoorbeeld ook een ruim assortiment paddenstoelen”

Wij geloven erin dat een duurzame horeca, zowel economisch duurzaam is als, ecologisch. De keuze om te werken met lokale producten, die zonder chemische producten werden geteeld, werkt! Onze gewassen zijn zo vers en smaakvol, dat je een rijke keuken krijgt, gebaseerd op ingrediënten die puur op hun best zijn. We hebben niet enkel de klassiekers te bieden, maar ook een ongeloofelijk pallet aan smaakmakende planten. 

Wil je met ons samenwerken? Aarzel niet om ons te contacteren.

Jens: 0472 82 65 98
boerderijkoolmees@outlook.com