Navigation Menu+

Duurzame horeca

Bezig met voeding in je zaak? Wij bedienen bedrijfskeukens, grootkeukens, restaurants, bars, hotels, tot kleine B&B’s en huiskamerrestaurants. Werk met ons samen, wij zijn je partner voor een duurzame toekomst. Dit doen we met een klantgerichte service, waarbij we de béste bioproducten oogsten en verzamelen, en tot 2 keer per week in je zaak komen leveren.

“In de herfst verkopen we bijvoorbeeld een ruim assortiment onbehandelde paddenstoelen”

Wij geloven erin dat een duurzame horeca, zowel economisch duurzaam is als, ecologisch. De keuze om te werken met lokale producten, die zonder schadelijke chemische producten werden geteeld, kan anderen bovendien inspireren. Horeca als voortrekker in een duurzame omgeving. Daarnaast zijn onze groenten en fruit zo vers en smaakvol, dat je een rijke keuken krijgt, gebaseerd op ingrediënten die puur op hun best zijn. Je hebt niet alleen minder voedselverlies, ook ervaar je meer respect voor het product waarmee je werkt.

Wil je met ons samenwerken? Aarzel niet om ons te contacteren: we bedienen het volledige Brugse ommeland, Meetjesland, houtland en de kust van Oostende tot Knokke.

Hoe werken we?

2 x per week overloopt iedereen zijn velden, en wordt gekeken wat er
oogstbaar zal zijn. Per telefoon, sms, mail of whatsapp krijgen wij hiervan een update van alle collega-boeren. Wij passen onze lijst  aan, op zaterdag-voormiddag en op dinsdagavond-laat. Elke zaterdag krijg je een mail, en het aanbod. Op simpel verzoek kom je in onze mailing.

2 keer per week ken je een bestelling plaatsen. Doe dit tenlaatste zondagavond om 20u, of woensdagavond om 20u. 
Bioboer Maarten met zijn oogst van Witte kool.
De bestellingen worden naar de boeren doorgestuurd, die ’s ochtends direct beginnen oogsten. In de vooravond rijden we een hele rit: van de westhoek, doorheen het Brugse ommeland, richting de leiestreek naar ’t meetjesland, alles van de boeren zit nu in onze vrachtwagen.

In de nachtelijke uren sorteren we alles per klant, in onze opslagplaats in Brugge.  Klanten die in de ochtend zeer vroeg willen starten, of die een grote bestelling geplaatst hebben, leveren we met de vrachtwagen in de vroege ochtend/nacht uit.

In centrum Brugge, manouvreren we naar alle horecaklanten met onze eigen snelle cargobikes. Geen parkeerproblemen, minder stress, beter voor de stadslucht. Steeds dezelfde persoon komt leveren, op het afgesproken moment. Minder dan 24u na de oogst heb je het in uw horecazaak liggen! Lege kisten nemen we retour mee, ook alle afval die we leverden mag gratis retour. Dezelfde dag krijg je per email je leveringsbon.