Navigation Menu+

Duurzame toelevering professionelen

De focus van onze boerderij ligt op smaak en duurzaamheid. Heel wat Vlaamse horecazaken – traiteurs, verwerkers en winkels werken met onze producten, of met de producten van onze collega-bioboeren. Wij zijn graag ieders partner voor een duurzame toekomst. Dit doen we met een persoonlijke aanpak, en weinig kopzorgen voor u: maak je keuze uit het rijke oogstklare aanbod, en dit staat overmorgen in uw zaak. Levering 2 keer per week.

“In de herfst verkopen we bijvoorbeeld ook een ruim assortiment paddenstoelen”

Wij geloven erin dat een duurzame middenstand, zowel economisch duurzaam is als, ecologisch. De keuze om te werken met lokale producten, die zonder chemische producten werden geteeld, werkt! Onze gewassen zijn zo vers en smaakvol, dat je een rijke keuken krijgt, gebaseerd op ingrediënten die puur op hun best zijn. We hebben niet enkel de klassiekers te bieden, maar ook een ongeloofelijk pallet aan smaakmakende planten. We hebben een aanpak op maat van horeca, en een aanpak op maat van kleinhandel – steeds met een groot assortiment bioproducten. We leveren bovendien in (bijna) heel Vlaanderen, van de Westhoek over Brussel, tot de kempen. Dit kunnen we doen door onze samenwerking met vele gelijkgezinde boeren.

Wil je met ons samenwerken? Aarzel niet om ons te contacteren.

Jens: 0472 82 65 98 
boerderijkoolmees@outlook.com