Navigation Menu+

Boerderijkampen 2022

Zaaien, melken, planten, oogsten, koken, werken, beleven, spelen, knuffelen, proeven, leren, sporten en ravotten. Een zotte week vol nieuwe ervaringen tussen de 100’den boerderijdieren.

Je ontdekt het leven op een échte boerderij, waar ’s ochtends de geitjes gemolken worden, en vele groenten gezaaid en geoogst worden. Je loopt er van het lange aardbeiveld door het vers gemaaide gras naar de serre vol snoeptomaten. Je speelt en leert er tussen paarden en pony’s, varkens en geiten, tot koeien en de vele kleine neerhofdieren. Een rit met de traktor, of liever op de pony of een paard? Een kamp waarbij stilzitten niet mogelijk is!

Praktisch info

Voor wie? kinderen van geboortejaar 2017 (3e kleuterklas) tot 2012 (4e leerjaar)

Wanneer? Zomervakantie 2022, 3 mogelijke weken om in te schrijven: tussen 4 en 22 juli

Waar? Bioboerderij Koolmees
Torhoutbaan 125, 8480 ICHTEGEM

Prijs? Per kind is de prijs voor het boerderijkamp €130. Gelieve het bedrag gelijktijdig met inschrijven over te schrijven naar ons rekeningnummer BE70 1030 2777 6525 (nieuw rekeningnummer!) met de naam van uw kind(jes) als mededeling.

Uren? We voorzien elke dag een ochtendopvang vanaf 8.15 uur en een avondopvang tot 17u00. Dit is terplaatse te betalen (€2,50/keer of €25/week).
De activiteiten gaan door van 9u00 tot 16u00.

Voorzie enkel laarsjes en kleertjes die vuil mogen worden. Wij voorzien doorheen de dag een tienuurtje (fruit) en een vieruurtje (koekje). Ook water is uiteraard steeds beschikbaar.

Door wie? Het kamp wordt geleid door boer Jens en boerin Naïki. Jens gaf na zijn lerarenopleiding 5 jaar les in het 1e tot 4e middelbaar. Hij maakte een paar jaar terug de keuze om fulltime te boeren. Naïki is als voormalig chiroleidster ook instructeur in het jeugdwerk, en bovendien ook al meer dan 8 jaar bevlogen leerkracht, in het MMI in Kortemark. Ook enkele jonge moni’s zullen mee de kinderen begeleiden en bijstaan.

Inschrijvingen? Inschrijven is noodzakelijk. Dit doe je hier.